Niet de typische, romantische bruiloftsfotograaf

Maar het onopgemerkte vastleggen met een artistiek oogLieve woorden  

“Floor is een oud-student van mij en zo’n mega-talent. De momenten en onderwerpen die ze kiest om vast te leggen vind ik waanzinnig. Het lijken bijna snapshots, maar dan wel met overwogen keuzes in kader en compositie. Een sublieme simpelheid. Ook haar uitsnede zijn vaak gedurfd en écht anders dan anders. Tel daar nog even de pasteltinten van haar perfecte nabewerking bij op en je hebt Floor’s heel eigen fotografie stijl wel omschreven. Om door een ringetje te halen. Dat alles maakt dat ik groot fan ben van haar werk.”

Sabrina


"Een beetje bruiloft kan niet zonder een goede fotograaf. Niet alleen een goede, een fantastische. Wat ons betreft moest het iemand zijn met een artistiek oog, iemand die een specifiek moment als een ware impressionist binnen één seconde weet vast te leggen en gevoel heeft voor licht, donker en compositie. Wij vonden haar in de vorm van @floorvankoert, zó blij dat we haar gekozen hebben.

@floorvankoert  Net weer uitgebreid alle foto's bekeken en we blijven nieuwe dingen zien en zo onder de indruk van jouw fotografisch oog ❤️."

Cirsten


Prijzen

Trouwreportage vanaf 1.650*

Inclusief

- 6 uur fotografie

- online gallery

- mini album

Wil je graag wat meer informatie? 

Stuur mij gerust een berichtje. Ik ben benieuwd naar jullie plannen!

* Deze prijs geldt voor bruiloften in 2024 Using Format